Städfirma Karlstad

RING OSS - 054-220 89 32

Hemstädning

Hemstädning i Karlstad

Erbjuder även ert företag hemstädning? Då kan ert företag använda den här sidan och informationen nedan – anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområde också.

Erbjuder ni tjänster inom hemstädning och hemservice i Karlstad? Kontakta oss så kan ni hyra den här sidan, med redan bra ranking, och skapa nya kundkontakter!

 

Vi kan skräddarsy din hemstädning i Karlstad efter dina behov. Vår städfirma i Karlstad har mer än tio års erfarenhet av all typ av hemstädning och kommer gärna hem till dig för ett kostnadsfritt besök där vi kan prata mer om vad just du har för önskemål.

Varför är vår hemstädning bäst?

Vår städfirma i Karlstad kan det här med hemstädning. Visste du till exempel att du inte ska städa likadant varje gång du veckostädar, utan helst försöka variera din hemstädning från gång till gång? Det vet vi som arbetar på vår städfirma i Karlstad. För att komma åt hemmets alla ytor och på så sätt göra städningen mer hållbar behöver du byta metod regelbundet. Då hinner ingen yta gro igen och du undviker att smutsa ner de ytorna du rengjort tidigare.

Ett upplägg kan till exempel vara att från gång till gång variera mellan att:

  • Torrdamma.
  • Fuktdamma.
  • Damma med vippa.
  • Damma med hjälp av dammsugsborsten.
  • Börja sedan om med den första metoden.

Du kan också rengöra bakom och under olika möbler åt gången. Det gör att du i det långa lopppet kommer åt fler ytor, vilket gör hemstädningen mer hållbar.

Städfirma i Karlstad med ordning och reda

Våra medarbetare städar smart och genomtänkt. Vår städfirma i Karlstad börjar alltid med att se vilka behov som finns och sedan lägger vi upp en plan och väljer den bästa metoden. I allmänhet finns det 3 steg att gå efter vid en städning:

  1. Från det renaste till det smutsigaste.
  2. Utifrån och in, uppifrån och ner.
  3. Från torrt till vått.

Vill du ha fler bra råd, kontakta vår städfirma i Karlstad för ett homeparty så kan vi ge ännu fler tips. Eller unna dig lite vardagslyx och låt oss sköta din hemstädning!

När vår städfirma i Karlstad sköter din städning behöver du inte själv ansöka om RUT-avdrag, det ordnar vi och drar av arbetskostnaden på fakturan som du får.

Addictive Group Media AB


Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!

054-220 89 32

[javascript protected email address]

559202-3963


Städfirma

Hemstädning

Hemservice


Om Oss

Vårt företag hjälper er få nya kundkontakter via våra landningssidor.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Addictive Group Media AB

Org nr: 559202-3963
Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!
Tel: 054-220 89 32

Hitta hit